Sıhhiye'deki Aksu Kavşağı'na çıkan yollar biriken su nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bölgedeki bazı iş yerlerini de su bastı.
Yollarda biriken su nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti, trafik aksadı.
Yağışa cadde ve sokaklarda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar binaların saçaklarının altında, metro ve otobüs duraklarında sağanağın durmasını bekledi.
Cadde ve yollarda biriken suların tahliyesi için ilçe ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.
"Şu ana kadar can kaybına dair bilgi intikal etmedi"
Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde son saatlerde meydana gelen yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde ve iş yerlerinde su baskınları yaşanmış olup ekipler tarafından hızla müdahale edilmektedir. Şu ana kadar herhangi bir can ve ciddi mal kaybına dair bir bilgi intikal etmemiştir." ifadelerine yer verildi.Ankara'da sağanak nedeniyle devrilen ağaç 3 araçta hasara yol açtı
Başkentte etkili olan sağanak nedeniyle devrilen ağacın altında kalan biri park halindeki 3 araçta hasar oluştu. Öğle saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilerken, Necatibey Caddesi'nde bir ağaç devrildi. Ağacın altında kalan park halindeki 06 AGN 978 ile seyir halindeki 06 DKJ 051 ve 06 BLT 246 plakalı araçlarda hasar meydana geldi. Ağacın devrilmesi nedeniyle trafik bir süre tek şerit üzerinden sağlandı.



YORUMLAR (0)
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Bir Yorum Bırakın